.

Hajtóka Macska Nyakörv Szakadár a Harang, Kockás Hazajönni Gallér Macska Nyakörv macskáknak Állítható 9-11in (Cyan Kockás)

Hajtóka Macska Nyakörv Szakadár a Harang, Kockás Hazajönni Gallér Macska Nyakörv macskáknak Állítható 9-11in (Cyan Kockás)

HUF 3.00

Összeg
Tova elérhető

❶Size Színek - Ez a macska nyakörv állítható 9-től a 11-ben, a macskák a nyak kerülete 7, 5, vagy több is lehet viselni.Vannak kockás/pont /álcázó szín közül választhat, azt hiszem, meg fogja találni a kedvenc színe. ❷British Stílus Hajtóka Design - régen az ötlet, hogy ötvözi a hajtóka, valamint macska nyakörv, hogy a tervezés a friss Hajtóka-Macska-Gallér, hogy a macska nyakörv mindkét elegáns, élénk. ❸Breakaway Bell - - - - Ha a gallér kusza, valami, macska tud menekülni a veszély húz nehéz, hogy a gallér kibogozni.A bell gyorsan keresse meg a macska helyzetét.Ha úgy érzed, zajos mindig vegye le. ❹Comfortable Viselni - Ez a macska nyakörv puha pamut, a bell D csat anti-rozsda kezelések, nem fog fájni a macska bőre, alkalmas egész évben viselni. ❺Package, valamint Ügyfélszolgálat - Minden MACSKA-HIVATALOS-GALLÉR van csomagolva egy gyönyörű díszdobozban meg lehet adni, hogy a macska, mint egy ünnep, ajándék, vagy a szülinapi ajándékom.Ha bármilyen kérdése van a gallér, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, válaszolni fogunk a legrövidebb idő alatt, adok egy kielégítő.

További információ