.

Apa Az Ember, A Mítosz, A Kettlebell Legenda Póló Férfi, Vintage Kettlebell Fitness Apa Póló, apák Napja Ajándék Tornaterem

Apa Az Ember, A Mítosz, A Kettlebell Legenda Póló Férfi, Vintage Kettlebell Fitness Apa Póló, apák Napja Ajándék Tornaterem

HUF 2.00

Összeg
Tova elérhető

Pamut.Az USA-ban készült.
pamut bezárása.
【TÖKÉLETES AJÁNDÉK APA】keres ajándék az apád?Akkor ez a póló tökéletes ajándék a világ legjobb apa a világon.Mutatja a megbecsülés, a szeretet, hogy az apa az Apák Napi ajándék pólót.Ő nagyon boldog lesz, hogy megkapja ezt az inget, mint az Apák Napi ajándék a Fiam vagy Apák Napi ajándék a Lánya.Ez lehet jó Apa Szülinapi Ajándék, amitől a szeme könnyezés.Ideális ing viselet, homewear, nyaralás, party ruhák.
【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】A klasszikus t-ingek férfiak számára készült prémium minőségű 100% - os Fonott Pamut.A ruházat, póló, egyedi stílus nagyon puha, kényelmes, így lehet viselni, ameddig csak akarsz, a meleg nyár.
【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】Nyomtatva az AMERIKAI egyesült államokban, prémium minőségű, teljesen kényelmes, tökéletesen illeszkedik.
【MOSÁSI UTASÍTÁSOKAT】Gép mossuk hideg a fény, a színek.Mossa az inget nem unalmas, vagy eltűnnek a színek.A nyomtatás tartós, még azután is több mossa.Állunk a termék, az ügyfélszolgálat a legfontosabb.Ha nem vagy teljes mértékben elégedett az inget, vissza, egy 100% - os visszatérítést 30 napon belül a vásárlás.
【OLCSÓ AJÁNDÉK elégedetten GARANTÁLT】biztosak Vagyunk benne, hogy valaki adja, hogy teljesen imádom ezt az inget.Ha nem elégedett, csak hívjon minket, mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a megoldást.Vásárlás most bizalommal! . * A termék Típusa : T-ing, hosszú ujjú, pulóver, kapucnis, stb. * Méretek : S, M, L, XL, 2 XL, 3 XL, hogy plus size 4 XL. * Anyag : Nehézsúlyú szövet - Sport Szürke, Antik Lányok : 90% Pamut, 10% Poliészter - Biztonsági Színek, Virágok : 50% Pamut 50% Poliészter. - Egyéb színek : 100% pamut.A gép mossuk hideg belülről kifelé, mint a színek, szárítható, alacsony a könnyű érdekel. * Büszkén tervezett, nyomtatott az Egyesült Államokban.Figyelem : - Körülbelül Méretű Elem Intézkedés kézzel, lehet, hogy 1-2 cm eltérő, kérjük, ellenőrizze a méret részlet még a vásárlás előtt. - Ha megjelenik a sérült vagy rossz tételek, kérjük, forduljon hozzánk csatolt képek a probléma, mi lesz az ön számára kielégítő megoldást 24 órán belül.Ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, remélem, hogy hagyja el a pozitív.SZEREZD MEG MOST!.

További információ