.

FANZR Képernyő Védő Fedelet Kompatibilis a Nikon D200 Kamera (BM-6), Átlátszó ABS, Karcolás képernyővédő fólia (2 csomag)

FANZR Képernyő Védő Fedelet Kompatibilis a Nikon D200 Kamera (BM-6), Átlátszó ABS, Karcolás képernyővédő fólia (2 csomag)

HUF 719.10

Összeg
Tova elérhető

[BM-6] Képernyő Védő Tökéletesen Kompatibilis a Nikon D200 TÜKÖRREFLEXES Fényképezőgép (a BM-6). [Tökéletes] Az LCD-fedél hatékonyan megakadályozza, hogy a kamera képernyőn attól, hogy ütközött, vagy karcos, mérete pedig teljes mértékben összhangban van a kamera képernyőjén, valamint a telepítés után, a megjelenés, gyönyörű, tiszta. [Anti-semmiből] Jobb, mint a védelem matricák, hogy megvédje a kamera LCD képernyőjén a felszíni karcolások. [Magas Átláthatósági], Vízálló, karcálló, anti-robbanás, nagy-adás, anti-nyomás. [2-Csomagok] Csomag Tartalma : 2 X ABS LCD Képernyő Védő Fedelet. [BM-6] Képernyő Védő Tökéletesen Kompatibilis a Nikon D200 TÜKÖRREFLEXES Fényképezőgép (a BM-6). [Tökéletes] Az LCD-fedél hatékonyan megakadályozza, hogy a kamera képernyőn attól, hogy ütközött, vagy karcos, mérete pedig teljes mértékben összhangban van a kamera képernyőjén, valamint a telepítés után, a megjelenés, gyönyörű, tiszta. [Anti-semmiből] Jobb, mint a védelem matricák, hogy megvédje a kamera LCD képernyőjén a felszíni karcolások. [Magas Átláthatósági], Vízálló, karcálló, anti-robbanás, nagy-adás, anti-nyomás. [2-Csomagok] Csomag Tartalma : 2 X ABS LCD Képernyő Védő Fedelet.Termék : LCD-Fedél Anyaga : Rendkívül Átlátszó ABS Új Anyag Telepítés : Kártya Telepítése Keménység : 8-9 H fényáteresztés : > 95% - os Mélység : 0,3 cm Hatása : 12kg/cm2 Jellemzők : 1.Vízálló, karcálló, anti-robbanás, nagy-adás, anti-nyomás. 2.Jobb, mint a védelem matricák, hogy megvédje a kamera LCD képernyőjén a felszíni karcolások. 3.Az LCD-fedél hatékonyan megakadályozza, hogy a kamera képernyőn attól, hogy ütközött, vagy karcos, mérete pedig teljes mértékben összhangban van a kamera képernyőjén, valamint a telepítés után, a megjelenés, gyönyörű, tiszta.Elérhető : BM-6 (a D200) BM-7 (a D80) BM-8 (D300, D300s) BM-9 (a D700) BM-10 a (D90) BM-11 (a D7000) BM-12 (a D800/D810/D800 E) BM-14 (a D600/D610) a Csomag Tartalma : 2 Csomag Átlátszó ABS képernyővédő fólia (BM-6).

További információ